Torta rustica ai frutti rossi (per 2 persone)

Torta rustica ai frutti rossi (per 2 persone)

3.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 porzioni

Składniki

Impasto
  • 140 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g olio di semi di girasole
  • 60 g di latte
Ripieno
  • 120 g di ciliegie snocciolate, a metà
  • 100 g di lamponi
  • 60 g zucchero
  • 2 cucchiaini colmi di amido di mais (maizena)
  • 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
Glassa
  • 3 cucchiai zucchero a velo
  • 1 cucchiaio di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 9.73 g
Kalorie 3021 kJ / 723 kcal
Tłuszcz 27.57 g
Błonnik 6.73 g
Węglowodany 108.74 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...