Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 140 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di olio di semi di girasole
- 60 g di latte
Ripieno
- 120 g di ciliegie snocciolate, a metà
- 100 g di lamponi
- 60 g di zucchero
- 2 cucchiaini colmi di amido di mais (maizena)
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
Glassa
- 3 cucchiai di zucchero a velo
- 1 cucchiaio di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3021 kJ / 723 kcal
- Białko
- 9.73 g
- Węglowodany
- 108.74 g
- Tłuszcz
- 27.57 g
- Błonnik
- 6.73 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pancake di zucca (senza glutine)
45min
Happy sun beach
10 Min
Muffin cocco e arancia (senza glutine)
50min
Zupfkuchen (vegan)
9h 10min
Cheesecake banane e frutti rossi (senza lattosio)
1h 40min
Torta salata con verdure di stagione
1 Std. 25 Min
Pane di patate
3 Std.
Frappè pesca, té verde e menta
10 Min
Soufflé al mandarino
40min
Torta veloce ai cachi mela
45min
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1 Std. 30 Min
Crostata con crema di zucca
1h 40min