Svizzere di merluzzo

Svizzere di merluzzo

3.9 25 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di pane raffermo a pezzi grossolani
  • 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate interi, lavati e asciugati
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero in polvere
  • 1 cucchiaino di aglio in polvere (opcjonalnie)
  • 400 g di filetti di merluzzo freschi o congelati, a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati
  • olio extravergine di oliva q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 22.8 g
Kalorie 1092 kJ / 261 kcal
Tłuszcz 6.1 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 30.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...