Urządzenia i Akcesoria
Maroniweckerl
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 10 godz.
25 Stück
Składniki
-
Maroni, gegart, geschält100 g
-
Buchweizen200 g
-
Weizenmehl, glatt200 g
-
frische Germ10 g
-
Wasser etwas mehr zum Besprühen320 g
-
1 TL Backmalz, pulverisiertZuckerrübensirup1 TL
-
Öl zum Einfetten und Bestreichen
-
Salz2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
2 g
Kalorie
286 kJ /
68 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Karotten-Walnuss-Brot
2 godz.
Vollkorn-Brötchen
2 godz.
Kartoffel-Gewürz-Brot
1 godz. 30 min
Rote-Rüben-Brot mit Mohn
1 godz.
4-Korn-Minis
45 min
Mohn-Bürli
12 godz.
Amaranth-Brötchen
9 godz.
Vollkornspitze
24 godz.
Buttermilch-Walnuss-Brötchen
1 godz. 15 min
Prötzeler Roggenbrot
1 godz. 20 min
Vollkornbrot aus dem Varoma
2 godz.
Dinkel-Walnuss-Bürlis
12 godz.