Urządzenia i Akcesoria
Świąteczne cake pops
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
22 sztuki
Składniki
-
400 g ciasta suchego, np. babkowego, pokrojonego na kawałki
-
120 g sera mascarpone
-
80 g kremu orzechowo-czekoladowego, np. Nutella®80 g kremu orzechowo-czekoladowego wykonanego w TM
-
250 - 300 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
-
3 łyżki oleju
-
22 precelki, solone kruche, przełamane na pół
-
44 pastylki cukrowe białe, drobne
-
22 draże czekoladowe czerwone, M&M'S®
-
50 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
217.6 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
868 kJ /
207.5 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
24.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® SEZONOWO
13 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Czekoladowe łyżeczki
3 h 25 min
Babeczki nietoperze na Halloween
2 h
Cake pops „Ciasteczkowe potwory”
3 h
Halloweenowe kapelusze czarownic
4 h 45 min
Halloweenowe babeczki
1 h 40 min
Czekoladowe muffinki
35 min
Dżdżownice w czekoladowej ziemi
2 h 20 min
Cake pops na Halloween
4 h 15 min
Gofry tradycyjne z dżemem gruszkowym
2 h 30 min
Muffinki czekoladowe
50 min
Cake pops na święta
6 h
Lizaki bezowe choinki
3 h 40 min