Urządzenia i Akcesoria
Świąteczne cake pops
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
22 sztuki
Składniki
-
400 g ciasta suchego, np. babkowego, pokrojonego na kawałki
-
120 g sera mascarpone
-
80 g kremu orzechowo-czekoladowego, np. Nutella®80 g kremu orzechowo-czekoladowego wykonanego w TM
-
250 - 300 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
-
3 łyżki oleju
-
22 precelki, solone kruche, przełamane na pół
-
44 pastylki cukrowe białe, drobne
-
22 draże czekoladowe czerwone, M&M'S®
-
50 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
217.6 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
868 kJ /
207.5 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
24.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® SEZONOWO
13 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Cake pops na święta
6h
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20min
Halloweenowe babeczki
1h 40min
Lukier
2h
Cake pops na Halloween
4h 15min
Makaroniki malinowe
1h 20min
Tort czekoladowy z polewą lustrzaną (mirror glaze)
7h 55min
Amerykańskie pączki "donuts"
2h 45min
Lizaki bezowe choinki
3h 40min
Ciasteczka maślane z lukrem królewskim i ozdobami
2h
Domek z piernika
5h 30min
Babeczki pistacjowe z kremem
50min