Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bollos
- 1875 g de agua
- 2 ¼ cucharaditas de levadura seca instantánea
- 10 g de azúcar refinada
- 10 g de sal fina
- 30 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 625 g de harina de trigo
- 55 g de bicarbonato de sodio
- 1 huevo, batido para barnizar
- 10 g de sal de mar, gruesa, la necesaria
Relleno
- 120 g de queso manchego, en trozos
- 100 g de queso crema, a temperatura ambiente
- 20 g de crema ácida
- 5 g de sal fina
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 10 g de cebollín, finamente picado y un poco más para decorar
- 10 rebanadas de jamón de pavo
- 10 huevos
- sal, al gusto
- de pimienta molida, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2159 kJ / 514 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 64 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de cajeta
1h 10 min
Arroz y canicas de pollo rellenas de queso de cabra en salsa poblana
1h 20 min
Carlota de mango y queso
7h
Lasaña de ricotta, menta y calabacitas
2h
Huevos rancheros
30 min
Rollitos de lechuga rellenos de carne
1h 20 min
Besos de dama
1h
Tarta de pera y almendra
25 min
Fettuccini Alfredo
30 min
Pizza con arúgula y tomate seco
50 min
Huevos motuleños
45 min
Crepas mexicanas
1u. 50min