
Urządzenia i Akcesoria
Riz au lait à la cannelle et à la fleur d'oranger
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
d'eau150 g
-
de lait entier600 g
-
bâton de cannelle1
-
de riz rond blanc, spécial dessert100 g
-
de sucre en poudre60 g
-
d'eau de fleur d'oranger1 c. à café
-
de cannelle en poudre1 pincée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
162 kcal /
685 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
28 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vive l'hiver ! vol. I
10 Przepisów
Francja
Francja