Fondant chocolat et crème de marrons sans gluten

Fondant chocolat et crème de marrons sans gluten

4.6 140 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
8 parts

Składniki

  • de mix de farines sans gluten pour le moule
    10 g
  • de chocolat noir pâtissier, détaillé en morceaux
    100 g
  • de beurre coupé en morceaux
    100 g
  • de crème de marrons
    500 g
  • œufs
    3
  • d'extrait naturel de vanille
    10 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 345 kcal / 1450 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 45 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...