Bredele à la cannelle

Bredele à la cannelle

4.6 149 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
25 pièces

Składniki

Bredele à la cannelle
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    250 g
  • de beurre coupé en morceaux
    125 g
  • de sucre en poudre
    140 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • d'amandes en poudre
    80 g
  • de cannelle en poudre
    1 c. à soupe
  • œufs (dont 1 battu pour la dorure)
    2
  • d'écorce d'orange confite
    1 c. à café
  • d'écorce de citron confit
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 277.7 kcal / 1159.1 kJ
Białko 4.4 g
Tłuszcz 14.9 g
Węglowodany 30.5 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 7.6 g
Sód 67.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...