Ajo blanco com salmão e cebolinho

Ajo blanco com salmão e cebolinho

3.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 doses

Składniki

  • salmão fumado cortado em tiras
    200 g
  • sumo de limão (1 unid. aprox.)
    40 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • cebolinho picado, mais q.b. p/ guarnecer
    15 g
  • sobras de pão s/ côdea
    100 g
  • amêndoa s/ pele
    200 g
  • dentes de alho
    2
  • folha de alho silvestre, fresca picada
    10 g
    10 g cebolinho, picado
  • sal
    1 c. chá de
  • azeite
    70 g
  • vinagre de xerez
    30 g
  • água mais q.b. p/ cobrir
    600 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 440 kcal / 1840 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...