Urządzenia i Akcesoria
Kartoffel-Bohnen-Tortilla
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen
Składniki
-
Kartoffeln in Stücken600 g
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl40 g
-
Eier6
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Muskat2 Prisen
-
Schinkenwürfel80 g
-
grüne Bohnen, TK aufgetaut150 g
-
Wasser500 g
-
Paprika de la Vera½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1874 mg
Białko
35 g
Kalorie
2948 kJ /
705 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 1/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rote-Bete-Brokkoli-Quiche
40 min
Pilzreis mit Eiern im Tomatennest
50 min
Potato pie
1 godz. 40 min
Kartoffelquickie
40 min
Wurzel-Tortilla
1 godz.
Rosenkohl-Auflauf
1 godz.
Nudel-Tortilla
30 min
Kartoffel-Flammkuchen
40 min
Buchweizen-Pfannkuchen mit Rhabarber
20 min
Hackfleischpfannkuchen mit Salat
1 godz. 15 min
Gemüse-Reis-Auflauf
1 godz. 20 min
Spaghettitorte
45 min