Urządzenia i Akcesoria
Kartoffel-Bohnen-Tortilla
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen
Składniki
-
Kartoffeln in Stücken600 g
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl40 g
-
Eier6
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Muskat2 Prisen
-
Schinkenwürfel80 g
-
grüne Bohnen, TK aufgetaut150 g
-
Wasser500 g
-
Paprika de la Vera½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1874 mg
Białko
35 g
Kalorie
2948 kJ /
705 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 1/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Gemüse-Reis-Auflauf
1 godz. 20 min
Kartoffel-Sellerie-Auflauf mit Schinken
1 godz. 10 min
Gemüse-Sonnenweizen-Auflauf
1 godz.
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1 godz. 20 min
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35 min
Überbackene Frühkartoffeln mit Schinken und Erbsen
1 godz. 20 min
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1 godz. 45 min
Nudel-Tortilla
30 min
Kartoffelauflauf
1 godz. 15 min
Möhren-Kräuter-Omelette
50 min
Rotkohl-Risotto
50 min
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1 godz.