Piza de salmão fumado e agrião

Piza de salmão fumado e agrião

4.6 15 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 doses

Składniki

Massa
  • azeite
    80 g
  • dente de alho
    1
  • água
    150 g
  • fermento de padeiro fresco
    15 g
  • orégãos
    1 c. chá de
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    380 g
  • sal
    1 c. chá de
Recheio
  • folhas de agrião
    100 g
  • salmão fumado
    200 g
  • limão só o sumo
    ½
  • azeite mais q.b. p/ temperar
    30 g
  • cebola cortada em lâminas
    150 g
  • queijo-creme
    100 g
  • pimenta
    1 pitada de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 382 kcal / 1598.2 kJ
Białko 12.3 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 38.2 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Sód 513.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...