Bizcochos con frutos rojos y chocolate en papillote

Bizcochos con frutos rojos y chocolate en papillote

4.8 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 unidades

Składniki

  • 130 g de azúcar
  • 130 g de mantequilla en trozos
  • 1 pellizco de sal
  • 1 chorrito de vainilla líquida
  • 2 huevos
  • 1 cucharadita de polvo de hornear
  • 120 g de harina de repostería
  • 80 - 100 g de frutos rojos frescos variados
  • 20 - 30 g de pepitas de chocolate negro
  • 450 g de agua
  • 250 - 300 g de helado de vainilla

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 6.47 g
Kalorie 1836 kJ / 439 kcal
Tłuszcz 24.99 g
Błonnik 1.43 g
Węglowodany 47.13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...