Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho de coco
- 1 trozo de mantequilla para engrasar el molde
- 140 g de harina de repostería
- 50 g de coco rallado
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 4 huevos
- 100 g de azúcar
- 1 yogur de coco
- 100 g de aceite de girasol
Crema de queso
- 300 g de queso cremoso
- 100 g de azúcar glas
- 350 g de nata (35% de grasa)
Montaje
- 50 g de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2855 kJ / 683 kcal
- Białko
- 17.21 g
- Węglowodany
- 43.13 g
- Tłuszcz
- 49.08 g
- Błonnik
- 2.86 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta con crema de vainilla y salsa de caramelo
3 Std.
Barba de dragón
2h
Panna cotta de cerezas
3u. 15min
Pastas sombreros de bruja
1h 45min
Tarta de Pascua de coco y chocolate
3 Std.
Mini tartas de chocolate con crema de mantequilla
1h
Cupcakes tela de araña
2h 10min
Cookie cheesecakes
1 Std. 40 Min
Marquesas al cacao
45min
Tarta de cumpleaños de chocolate, vainilla y queso
6 Std.
Tarta de chocolate con dos texturas
1 Std. 40 Min
Galletas de cacao, almendra y canela
1h 50 min.