花生豆腐

花生豆腐

2.8 9 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
500 克

Składniki

  • (烹煮和混蓮藕粉用)
    450 克
  • 花生仁 ,生花生,浸泡3小時
    70 克
  • 蓮藕粉 ,細粉
    3 大匙

Wartości odżywcze na 500 克

Kalorie 20 kcal / 434 kJ
Białko 42 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 278 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...