Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'huile d'olive
- 30 g d'huile végétale
- 130 g d'oignons, coupés en morceaux
- 250 g de farine de manioc
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 979 kJ / 235 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 34.2 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Minestrone de légumes verts
1j
La sagamité
50 menit
Ragoût express d'agneau épicé
30 min
Gâteau de pâtes all'arrabbiata
1 godz. 35 min
Baozi et soupe chinoise
3h 15min
Soupe miso, fruits de mer au saké et riz
1h 10 min
Focaccia à la crème de fromage
Brak ocen
Soupe de lentilles vertes
35 Min
Veau aux olives
1j
Soupe à l'orientale
12 Std. 30 Min
Schiacciatina
2 godz. 20 min
Gigantes d'haricots blancs et bouillon de tomate
45 Min