![Aderezo de ajo japonés Aderezo de ajo japonés](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/194576_0-510-1881-1881.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 dientes de ajo, japoneses
- 50 g de salsa de soya
- ¼ cdita de pasta de yuzu (opcjonalnie)
- 30 g de jugo de limón, recién exprimido
- 20 g de aceite de oliva
- 10 g de vinagre de arroz
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 1596 kJ / 380 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nieve de pepino y limón
10 Min
Salsa BBQ casera
50 Min
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1 Std. 20 Min
Papas con especias
1 Std.
Sashimi de betabel
15 Min
Gravlax de salmón
24h 10 min
Oefs en cocotte (huevos en cazuela)
40 Min
Aguachile de jícama
15 Min
Arroz Boliviano
45min
Concentrado de caldo de carne
45min
Concentrado de caldo de verdura
50 Min
Aderezo de ajo a las finas hierbas
5 Min