![Bizcocho de guayaba y coco, vegano y sin gluten Bizcocho de guayaba y coco, vegano y sin gluten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4dfda47b-2510-4cb2-9336-3da0c3fb51e8/Derivates/bf9e3cb6-9434-4626-a4eb-898cef8a943d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- aceite, la necesaria para engrasar
- 150 g de coco rallado
- 50 g de azúcar
- 1 cdita de polvo para hornear
- 100 g de harina sin gluten
- 250 g de guayabas, sin semillas
- 80 g de leche de coco
- 1 cda de esencia de vainilla
- Wartości odżywcze
- na 16 porciones
- Kalorie
- 5699.4 kJ / 1357 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 128.7 g
- Tłuszcz
- 95 g
- Tłuszcz nasycony
- 79.8 g
- Błonnik
- 27.2 g
- Sód
- 744 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan vegano de plátano
1 godz.
Panqué de calabaza sin gluten
2 Std. 20 Min
Pan de plátano y chocolate
1 godz. 20 min
Panqué de matcha
1 godz.
Pastel de zanahoria sin harina
20 min
Gelatina de mango
15 min
Galletas de amaranto
45 min
Pastel Persa de zanahoria y coco
2 Std. 20 Min
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1 godz. 30 min
Panqué de plátano con chocolate
1 godz.
Panqué de zanahoria
1 godz.
Pudín de tapioca y arroz
1 Std. 10 Min