
Urządzenia i Akcesoria
Basilikum-Ravioli mit Garnelen und Spargel
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
Basilikum-Teig
-
Basilikum abgezupft30 g
-
Eier3
-
Mehl330 g
-
Olivenöl1 EL
-
Salz1 TL
Füllung und Fertigstellung
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Brot in Stücken10 - 15 g
-
Butter25 g
-
Zwiebeln halbiert120 g
-
Spargel holzige Enden entfernt, in Stücken100 g
-
Garnelen, roh, geschält30 g
-
Eigelb1
-
Pfeffer¼ TL
-
Wasser zum Kochen der Ravioli
-
Salz zum Kochen der Ravioli
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
534 kcal /
2234 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

When in Rome...
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy