Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 蒜头
- 120 克 粉丝 ,泡水后沥干,约重300克
- 250 克 新鲜的虾 ,去虾线,开背
- ¼ 茶匙 盐
- 2 茶匙 料酒
-
20
克 豉油皇酱汁, 美善品自制
lub 20 克 生抽 - 15 克 麻油
- 10 克 葱, 切葱花
- 500 克 水, 蒸煮用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 894 kJ / 213 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 30.2 g
- Tłuszcz
- 4.9 g
- Błonnik
- 0.7 g