Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 15 克 葱, 切段
- 3 朵 新鲜香菇, 切片
- 350 克 芋头, 去皮、切块(约3厘米)
- 500 克 带皮鸡腿, 切块(约3厘米)
- 2 汤匙 酱油
- 1 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 盐
- 100 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1472 kJ / 351 kcal
- Białko
- 26.174 g
- Węglowodany
- 26.273 g
- Tłuszcz
- 14.98 g
- Błonnik
- 2.244 g