炒五色蔬菜
TM5 TM6

炒五色蔬菜

4.0 (13 ocen)

Składniki

  • 2 瓣 蒜头
  • 20 克 油
  • 100 克 青椒 ,切小块
  • 100 克 黄甜椒 ,切小块
  • 100 克 红甜椒 ,切小块
  • 100 克 芹菜 ,切段
  • 100 克 白花椰菜 ,切小朵
  • ½ 茶匙 胡椒粉
  • 1 茶匙 盐

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
304 kJ / 72 kcal
Białko
1.4 g
Węglowodany
4.9 g
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
1.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy