Urządzenia i Akcesoria
香辣蜜汁鸡
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 人份
Składniki
-
辣椒干 去籽,浸软5 条
-
小红葱30 克
-
蒜瓣10 克
-
新鲜姜15 克
-
水20 克
-
食油50 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
小豆蔻粉½ 茶匙
-
肉桂粉½ 茶匙
-
鸡翅膀 (大约10只),在连接处切半900 克
-
50 克 番茄酱番茄膏50 克
-
红糖1 汤匙
-
盐1 茶匙
-
蜂蜜20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
44 g
Kalorie
1690 kJ /
404 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
鸡速料理
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy