Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 条 辣椒干 ,去籽,浸软
- 30 克 小红葱
- 10 克 蒜瓣
- 15 克 新鲜姜
- 20 克 水
- 50 克 食油
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- ½ 茶匙 小豆蔻粉
- ½ 茶匙 肉桂粉
- 900 克 鸡翅膀 (大约10只),在连接处切半
-
50
克 番茄泥
lub 50 克 番茄酱 - 1 汤匙 红糖
- 1 茶匙 盐
- 20 克 蜂蜜
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1690 kJ / 404 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 0.9 g