Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 350 克 豆腐鱼 ,洗净,切块
- 250 克 嫩豆腐 ,切块3×3厘米
- 50 克 青椒 ,切块
- 1 茶匙 老抽
- 25 克 料酒
- 25 克 生抽
- ¼ 茶匙 盐
- 5 克 葱 ,切葱花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1344.3 kJ / 321.3 kcal
- Białko
- 18.6 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 20.2 g
- Błonnik
- 0.7 g