Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 猪肋排, 切块
- 1 小撮 小苏打, 腌制排骨用
- 4 瓣 蒜头
- 30 克 豆豉
- 5 克 姜, 切丝
- 25 克 油
- 10 克 淀粉
- ½ 茶匙 盐
- 2 茶匙 糖
- 2 茶匙 花生酱
- 1 茶匙 蚝油
- 1000 克 水, 蒸煮用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1608 kJ / 384 kcal
- Białko
- 18.3 g
- Węglowodany
- 8.4 g
- Tłuszcz
- 30.7 g
- Błonnik
- 0.2 g