
Urządzenia i Akcesoria
麻辣香锅
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
油50 克
-
蒜头5 粒
-
姜1 片
-
八角1 粒
-
桂皮1 根
-
干红辣椒3 个
-
豆瓣酱70 克
-
千叶豆腐 切厚片70 克
-
莴笋 切片70 克
-
腐竹 泡发后沥干水分50 克
-
莲藕 切片100 克
-
红肠 切片70 克
-
新鲜虾,中等大小 ,可选择如:基围虾100 克
-
金针菇 切去根部50 克
-
新鲜香菜 装饰用适量
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
367 kcal /
1536 kJ
Białko
19.3 g
Tłuszcz
22.2 g
Węglowodany
19.4 g
Błonnik
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny