麻辣香锅

麻辣香锅

4.1 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 50 克
  • 蒜头
    5 粒
  • 1 片
  • 八角
    1 粒
  • 桂皮
    1 根
  • 干红辣椒
    3 个
  • 豆瓣酱
    70 克
  • 千叶豆腐 切厚片
    70 克
  • 莴笋 切片
    70 克
  • 腐竹 泡发后沥干水分
    50 克
  • 莲藕 切片
    100 克
  • 红肠 切片
    70 克
  • 新鲜虾,中等大小 ,可选择如:基围虾
    100 克
  • 金针菇 切去根部
    50 克
  • 新鲜香菜 装饰用
    适量

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 367 kcal / 1536 kJ
Białko 19.3 g
Tłuszcz 22.2 g
Węglowodany 19.4 g
Błonnik 6.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...