Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 洋葱 ,切块
- 3 瓣 蒜头
- 20 克 油
- 150 克 猪肉肉糜
- 15 克 生抽
- 10 克 蚝油
- 10 克 料酒
- 1 小撮 白胡椒粉
- 250 克 水
- 500 克 土豆 ,切1×1×1厘米小块
- 1 支 葱 ,切末
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1352.5 kJ / 323.3 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 28.8 g
- Tłuszcz
- 19.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 177.4 mg