Urządzenia i Akcesoria
Bagels with bacon jam and egg
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Bagels
-
olive oil for greasing
-
water plus an extra 1 tbsp920 g
-
full cream milk250 g
-
raw sugar1 tbsp
-
dried instant yeast or 30 g fresh yeast3 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting520 g
-
sea salt3 tsp
-
egg yolk1
-
white sesame seeds or poppy seeds, for sprinkling (optional)1 tbsp
Bacon jam
-
garlic cloves3
-
red onion cut into eighths200 g
-
smoked bacon cut into pieces (1-2 cm)500 g
-
brewed coffee150 g
-
apple cider vinegar60 g
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
orange zest finely grated1 tsp
-
orange juice60 g
-
brown sugar2 tbsp
-
ground ginger¼ tsp
-
dried thyme1 tsp
-
star anise1
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
bourbon40 g
Eggs
-
olive oil for greasing
-
water500 g
-
eggs (depending on number of serves)4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4419.4 mg
Białko
64.8 g
Kalorie
4842 kJ /
1152.8 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
15.8 g
Węglowodany
114.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Naan bread
2 godz. 40 min
Peanut butter
5 min
Focaccia
2 godz. 5 min
Quick puff pastry
1 godz. 20 min
Barbecue sauce
1 godz. 40 min
Pretzels
1 godz. 35 min
Tuna and olive empanaditas
4 godz. 5 min
Soft butter rolls
1 godz. 50 min
Flour tortillas
1 godz. 10 min
Easy everyday white bread
5 godz. 35 min
Herb and garlic pull-apart bread
1 godz. 35 min