Six-layer cake
TM6 TM5 TM31

Six-layer cake

2.9 (25 ocen)

Składniki

White chocolate ganache

  • 330 g pouring (whipping) cream
  • 900 g white chocolate, broken into pieces

Cakes

  • 300 g unsalted butter, cut into pieces and softened, plus extra for greasing
  • 1020 g plain flour
  • 810 g white sugar
  • 3 tbsp baking powder
  • 3 pinch salt
  • 750 g full cream milk
  • 3 tsp natural vanilla extract
  • 6 eggs

Buttercream icing

  • 500 g icing sugar (see Tips)
  • 240 g unsalted butter, cut into pieces and softened
  • 1 tbsp boiling water
  • 1 tsp natural vanilla extract

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
3408.8 kJ / 811.6 kcal
Białko
10.5 g
Węglowodany
109 g
Tłuszcz
39 g
Tłuszcz nasycony
24.3 g
Błonnik
1.6 g
Sód
244.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy