Urządzenia i Akcesoria
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
12 portions
Składniki
-
mixed fresh herbs (e.g. chives, parsley, dill), leaves only6 sprigs
-
cheddar cheese cut into pieces60 g
-
wholemeal self-raising flour450 g
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve60 g
-
milk of choice, plus extra for brushing310 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
887.2 kJ /
211.2 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Three cheese spinach scrolls
2 Std. 15 Min
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2 Std. 20 Min
Apricot and carrot bliss balls
1 Std. 20 Min
Banana bread
1 Std. 50 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1 Std.
Basic muffin mix
30 Min
Gravity cake
2 Std.
Banana and oat mini muffins
40 Min
Mini cheese scones with savoury butter
30 Min
Gingerbread biscuits
2 Std. 20 Min
Basic berry muffins
40 Min