Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 - 100 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
-
500
g de fruits surgelés variés
lub 500 g de fruits frais variés, coupés en morceaux et préalablement congelés (voir rubrique "Conseil(s)") - 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 554 kJ / 133 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet aux fruits (Plaisir)
10 Min
Pâtes au cacao façon tiramisu
1 Std. 10 Min
L'histoire Vorwerk
5 Min
ATELIER menu 2
1 Std.
ATELIER menu 1
1 Std.
Pain au lait (Simplicité)
2 Std. 20 Min
Pain express (Simplicité)
1 Std. 15 Min
Sorbet ananas-citron vert et ananas rôti
40 Min
Sorbet mangue-Passion
12h
Sorbet à la fraise
12h
Sorbet aux fruits (Simplicité)
10 Min
Poulet vapeur, tagliatelles et velouté de légumes (Simplicité)
45 Min