Béchamel au fromage

Béchamel au fromage

4.8 246 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1200 g

Składniki

  • 200 g de fromage de votre choix, coupé en morceaux (comté, camembert, saint-nectaire...)
  • 80 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 80 g de farine de blé
  • 1000 g de lait
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1200 g

Białko 103 g
Kalorie 9176 kJ / 2207 kcal
Tłuszcz 156 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 95 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...