Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse

Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse

4.5 28 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • frische Petersilie Blättchen abgezupft
    ½ Bund
  • Dijonsenf
    1 TL
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen und 1 Prise zum Würzen
    ¾ TL
  • Rindfleisch Beiried, im Ganzen
    400 g
  • Rapsöl etwas mehr zum Braten
    30 g
  • Hokkaidokürbis
    500 g
    500 g Butternuss-Kürbisfleisch
  • rote Paprika
    250 g
  • Zwiebeln
    120 g
  • Kürbiskernöl
    120 g
  • Kürbiskerne geröstet
    120 g
  • Parmesan in Stücken
    120 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Rindsuppenwürfel (für 0,5 l)
    ¼
  • Kümmel, gemahlen
    ¼ TL
  • Muskat, gemahlen
    ¼ TL
  • Wasser
    20 g
  • Tagliatelle
    200 g
  • Crème fraîche
    100 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 644 kcal / 2695 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 48 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...