Moroccan doughnuts

Moroccan doughnuts

3.6 12 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
16 portions

Składniki

  • water
    250 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • plain flour for dusting
    400 g
  • salt
    1 tsp
  • sunflower oil for frying
  • icing sugar for dusting

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portions

Białko 2.6 g
Kalorie 839.2 kJ / 199.8 kcal
Tłuszcz 10.3 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 23.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...