Urządzenia i Akcesoria
Moroccan doughnuts
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
16 portions
Składniki
-
water250 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
plain flour for dusting400 g
-
salt1 tsp
-
sunflower oil for frying
-
icing sugar for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
2.6 g
Kalorie
839.2 kJ /
199.8 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
23.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1 godz. 30 min
Beef madras
1 godz. 30 min
Home-style sponge cake
2 godz. 30 min
Marble cake
2 godz.
Lemon cake
2 godz.
Crème caramels
7 godz. 45 min
Giant doughnuts
2 godz. 40 min
Alphabet cupcakes
25 godz. 30 min
Butterfly cakes
1 godz.
Saint-Honore
2 godz. 45 min
Chocolate Sandwich Cookies with Vanilla Cream
2 godz. 10 min
Too easy chocolate cake
50 min