Urządzenia i Akcesoria
Mantequilla de ajo y perejil
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
1 porción
Składniki
-
2 dientes de ajo pelados
-
15 g de hojas de perejil fresco
-
200 g de mantequilla
-
1 pizca de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
2 g
Kalorie
6077 kJ /
1447 kcal
Tłuszcz
162 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SÓLO CON THERMOMIX
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Salsa picante de cacahuate
15 min
Aderezo de albahaca y fresas
5 min
Mantequilla de romero y tomillo
20 min
Mantequilla clarificada
3 godz.
Camarones a la mantequilla de ajo
35 min
Aderezo de cilantro
5 min
Mojo de ajo
15 min
Aderezo de mostaza y balsámico
5 min
Aderezo de mostaza y vinagre balsámico
5 min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30 min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1 godz. 30 min
Salsa martajada
50 min