Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di latte
- 120 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 15 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina di grano saraceno
-
300
g di farina tipo 1
lub 300 g di farina tipo 0 - 10 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di gherigli di noci
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1176 kJ / 281 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane rustico ai semi
1h 30min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4 Std.
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Pane di segale
3h 20min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane di grano saraceno
2h 35min