![Pechugas rellenas en salsa de champiñones Pechugas rellenas en salsa de champiñones](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3350423F-A315-4357-88ED-B2DEBB5793F8/Derivates/CD6DA1B7-E025-4093-B45E-1749173E21AE.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de aceite
- 200 g de hojas de espinaca fresca
- 6 pechugas de pollo aplanadas
- 1 cucharada de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 50 g de pasitas
- 200 g de queso panela, en trozos
- 100 g de poro, (sólo la parte blanca), en trozos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 300 g de champiñones
- 1 diente de ajo
- 400 g de agua
- 2 cubos de caldo
- 100 g de queso crema
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1604 kJ / 382 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la veracruzana
30 min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50 мин.
Pajaritos de pollo
30 min
Pastel de carne relleno y arroz a la espinaca
45 min
Adobo con carne
50 мин.
Res con almendras
40 мин.
Albóndigas con jitomate al chipotle
1 godz.
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Pescado y papas en salsa de jitomate
50 мин.
Calabacitas rellenas al vapor
40 мин.
Pescado empapelado con verduras
1h 15min
Salpicón de res
40 мин.