Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de aceite
- 200 g de hojas de espinaca fresca
- 6 pechugas de pollo aplanadas
- 1 cucharada de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 50 g de pasitas
- 200 g de queso panela, en trozos
- 100 g de poro, (sólo la parte blanca), en trozos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 300 g de champiñones
- 1 diente de ajo
- 400 g de agua
- 2 cubos de caldo
- 100 g de queso crema
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1604 kJ / 382 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Albóndigas en salsa de jitomate
45min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1 godz.
Pescado empapelado con verduras
1 godz. 15 min
Tortitas de pollo en salsa verde
1 godz.
Pollo con salsa cremosa de verduras
50min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50min
Calabacitas rellenas al vapor
40min
Fetuccine con hongos
1 godz.
Salpicón de res
40min
Pescado a la veracruzana
30min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50min
Bisteces rápidos para dos
35min