Pechugas rellenas en salsa de champiñones

Pechugas rellenas en salsa de champiñones

4.7 38 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porciones

Składniki

  • 40 g de aceite
  • 200 g de hojas de espinaca fresca
  • 6 pechugas de pollo aplanadas
  • 1 cucharada de sal
  • ½ cucharadita de pimienta negra molida
  • 50 g de pasitas
  • 200 g de queso panela en trozos
  • 100 g de poro (sólo la parte blanca), en trozos
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 300 g de champiñones
  • 1 diente de ajo
  • 400 g de agua
  • 2 cubos de caldo
  • 100 g de queso crema

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 38 g
Kalorie 1604 kJ / 382 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...