Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de salmón ahumado
- 60 g de crema ácida
- 20 g de jugo de limón verde, recién exprimido
- 15 g de eneldo fresco, y un poco más para decorar
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de pimienta molida
- 190 g de queso crema
- galleta cracker, para acompañar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 974 kJ / 232 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filete a la pimienta
20 Min
Botana de queso y ostiones ahumados
2h
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35 min
Mousse de cilantro y jalapeño
1 Std. 5 Min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35 min
Bisque de camarón
25 Min
Dip de alcachofa y espinaca
30 Min
Queso con pimientos confitados
50 Min
Botana sorpresa
15min
Dip de alcachofa y portobello
30 Min
Mousse de cilantro
2 Std. 20 Min