Focaccia con dátiles, tocino y queso de cabra

Focaccia con dátiles, tocino y queso de cabra

4.8 14 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
6 porciones

Składniki

  • 25 g de aceite de oliva extra virgen para engrasar
  • 100 g de tocino cortado en trozos
  • 325 g de agua
  • 500 g de harina de trigo
  • 20 g de aceite de oliva extra virgen
  • 10 g de levadura fresca
    4 g de levadura seca
  • 1 pizca de azúcar
  • 1 - 1 ½ cdita de sal
  • 2 pizcas de pimienta negra molida
  • 1 cdita de aceite de oliva para engrasar
  • 2 cdas de aceite de oliva para engrasar
  • 80 g dátiles deshuesados
  • 100 g de queso de cabra

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 0.5 mg
Białko 15 g
Kalorie 2351 kJ / 562 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 75 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...