Wersje kompatybilne
Focaccia con dátiles, tocino y queso de cabra
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de aceite de oliva extra virgen, para engrasar
- 100 g de tocino, cortado en trozos
- 325 g de agua
- 500 g de harina de trigo
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
-
10
g de levadura fresca
lub 4 g de levadura seca - 1 pizca de azúcar
- 1 - 1 ½ cdita de sal
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 1 cdita de aceite de oliva, para engrasar
- 2 cdas de aceite de oliva, para engrasar
- 80 g de dátiles deshuesados
- 100 g de queso de cabra
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2351 kJ / 562 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 75 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 0.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Palitos de pan crujientes con tocino y queso
35min
Salsa de zarzamora y chile morita
25 min
Pastel de jengibre con betún de especias
3h
Pay de calabaza
4h
Greibes
1h
Tarta de mamey y chocolate con crema pastelera
46 Min
Pavlovas con frutos rojos
2 godz.
Chutney de mango y chile cascabel
15min
Festejo de zanahoria
2 Std. 55 Min
English muffins
1h 30 min
Focaccia de papa y romero
1h 40 min
Scones con mantequilla de frambuesa
25 min