Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua, para el Varoma
- 1000 g de papas cambray
- ¾ lata de cerveza, oscura
- 1 pollo, entero
- hojas de romero fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 8866 kJ / 2111 kcal
- Białko
- 67 g
- Węglowodany
- 257 g
- Tłuszcz
- 97 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 17 g
- Sód
- 17349 mg
Alternatywne przepisy
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4h 15min
Marinada de chile seco
10 min
Pollo georgiano con bulgur
1h 15min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2h 30 min
Rub BBQ
5min
Pollo al horno
2h
Pollo a los cítricos en Varoma
1 godz. 30 min
Muslos de pollo picantes con zanahorias glaseadas al vacío TM6
2 godz. 50 min
Camarones a la hierba de limón
1 Std.
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2 godz. 5 min
Camarones agridulces Al vacío TM6
1h 15min