Pollo entero a la cerveza

Pollo entero a la cerveza

4.2 28 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
5 porciones

Składniki

  • 1000 g de agua para el Varoma
  • 1000 g de papas cambray
  • ¾ lata de cerveza oscura
  • 1 pollo entero
  • hojas de romero fresco

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 17349 mg
Białko 67 g
Kalorie 8866 kJ / 2111 kcal
Tłuszcz 97 g
Błonnik 17 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Węglowodany 257 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...