
Urządzenia i Akcesoria
Spiced tomato chutney
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
1 Total recipe
Składniki
-
black mustard seeds1 tsp
-
fresh curry leaves7 - 8
-
coriander seeds2 tbsp
-
fenugreek seeds1 tsp
-
coconut oil2 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves5 - 10
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
carrot cut into pieces (2 cm)1
-
fresh tomatoes (approx. 560 g), cut into quarters and deseeded5
-
asafoetida (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
-
sugar2 tsp
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Kalorie
842 kcal /
3537 kJ
Białko
19.29 g
Tłuszcz
52.24 g
Węglowodany
57.76 g
Błonnik
50.87 g
Tłuszcz nasycony
35.5 g
Sód
4750.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pepper rasam
15 min
Curry powder
10 min
Garam masala
10 min
Everyday Indian curry paste
30 min
Chaat masala
10 min
Madras curry powder
15 min
Lamb dhansak
25 godz. 45 min
Chicken korma
45 min
Sweet chilli sauce
1 godz. 5 min
Mango, ginger and chilli chutney
25 godz. 10 min
Rogan josh
1 godz. 35 min
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min