Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 asperges vertes (voir "Conseil(s)")
- 400 g d'eau
- 4 œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- parmesan, en copeaux
- 2 tranches de pain, toastées et coupées en deux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 818 kJ / 195 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carbonara
30min
Œuf à la coque et petites mouillettes de filo
35min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 Min
Langoustines aux fèves et pata negra
55min
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50min
Œufs brouillés, asperges et tartines
25 Min
Œufs Benedict light
50min
Œufs mimosas à la sardine
35min
Salade d'œufs pochés
40min
Méli-mélo de légumes et son œuf poché
30min
Oeuf mollet en feuilleté
1 Std. 5 Min
Couscous et poivrons vapeur
35min