![Douceur mangue-Passion Douceur mangue-Passion](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0AD308EE-4EB0-451A-986F-1EEC422D7B5F/Derivates/BABA3302-ADC8-4907-86C7-421887F7ACC6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 mangue mûre, épluchée
- 200 g de fromage à tartiner nature, type Philadelphia
- 50 g de sucre en poudre
- 4 fruits de la Passion
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 2 c. à soupe de sucre vanillé maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1510 kJ / 362 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 29.3 g
- Tłuszcz
- 21.7 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45 min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Soupe de fraise à la menthe
15 min
Cocktail pomme-fraise-gingembre
5 Min
Petite crème express aux fruits rouges
15 min
Crumble express de Bruges
35 min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Mousse tropicale sans sucre ajouté
10 Min
Tarte au citron destructurée
20 min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2h 40min
Cabillaud sauce Passion et petits flans de poireau
1 godz.
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1 Std. 10 Min