Urządzenia i Akcesoria
Gluten free lamingtons
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 portions
Składniki
Butter cake
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease120 g
-
full cream milk80 g
-
gluten free flour mix (see Tips)170 g
-
caster sugar120 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 ½ tsp
-
eggs2
-
natural vanilla extract2 tsp
Chocolate icing
-
pure icing sugar400 g
-
cocoa powder (gluten free)50 g
-
full cream milk150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Assembly
-
pouring (whipping) cream (see Tips)80 g
-
jam of choice (see Tips)2 tbsp
-
desiccated coconut150 g
-
whipped cream to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
110.3 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1841.9 kJ /
440.2 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Węglowodany
62.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free shortbread
1 godz. 35 min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Chunky choc nut brownie
35 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Gluten free waffles with maple bacon
1 godz.
Gluten free birthday sponge cake
1 godz. 10 min
Gluten free cinnamon doughnuts
25 min
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min