Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů mrkve, na kolečka
- 40 gramů cibule, napůl
- 350 gramů čočky, namočené min. 2 hodiny, scezené
- 100 - 120 gramů zelené papriky, na kousky
- 1 čajová lžička červené papriky, mleté
- 20 gramů olivového oleje
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 česnek, celá palice, umytá a neoloupaná
- 1 bobkový list, suchý
- 100 gramů klobásy chorizo, na plátky (0,5 cm)
- 100 gramů anglické slaniny, na kostičky (1 x 1 cm)
- 700 gramů vody
- 1 - 2 špetky kajenského pepře, mletého, na dochucení
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1504 kJ / 359 kcal
- Białko
- 19.9 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krůtí roláda se sladko-kyselou salsou
1 godz. 10 min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 min
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1 Std. 20 Min
Čočkové stew s pancettou
1 godz.
Zelný hrnec s vepřovým masem
50 min
Slaninový trhanec
45 min
Zázvorovo-medové dortíky s plátkem mandarinky
1 godz.
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 min
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
20 min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 min
Fazole gigantes v rajčatové omáčce
45 min
Bramborový guláš
1 godz. 10 min