Pasta sfoglia (senza glutine)
TM6 TM5 TM31

Pasta sfoglia (senza glutine)

4.6 (8 ocen)

Składniki

  • 200 g di burro a pezzi (1-2 cm), congelato per 30 minuti
  • 200 g di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
  • 65 g di acqua fredda
  • ½ cucchiaino di sale

Wartości odżywcze
na 450 g
Kalorie
8686 kJ / 2076 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
141.2 g
Tłuszcz
168.6 g
Błonnik
13.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy