Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di cotenna di maiale a striscioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 1 peperoncino rosso fresco o secco
- 80 g di guanciale di maiale a cubetti
- 50 g di vino bianco
- 500 g di pomodori maturi a pezzi
- 2 cucchiai di dado per brodo di carne fatto in casa o 1 cubetto
- 1000 g di fagioli borlotti in scatola, scolati
- pane casereccio a fette a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3514 kJ / 840 kcal
- Białko
- 69.4 g
- Węglowodany
- 44.6 g
- Tłuszcz
- 43.8 g
- Błonnik
- 15.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di fagioli
40 min
Fagioli in umido
1 godz. 30 min
Polpette di pane con brodo di pollo
1 godz. 5 min
Trippa e fagioli alla contadina
1j 10 menit
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Trippa alla trasteverina
45 min
Fagioli alla contadina
35p
Spezzatino di maiale alla portoghese
3óra 10p
Frascarelli con sugo di salsiccia
1 godz. 30 min
Zuppa di fagioli e cozze
55min
Sugo all'amatriciana
50min
Ragù di salsiccia
1óra 15p