Fagioli con le cotiche

Fagioli con le cotiche

5.0 42 oceny
Przygotowanie 1 godz. 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 300 g di cotenna di maiale a striscioline
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 50 g di sedano a pezzi
  • 1 peperoncino rosso fresco o secco
  • 80 g di guanciale di maiale a cubetti
  • 50 g di vino bianco
  • 500 g di pomodori maturi a pezzi
  • 2 cucchiai di dado per brodo di carne fatto in casa o 1 cubetto
  • 1000 g di fagioli borlotti in scatola scolati
  • pane casereccio a fette a piacere

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 69.4 g
Kalorie 3514 kJ / 840 kcal
Tłuszcz 43.8 g
Błonnik 15.2 g
Węglowodany 44.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...