Spezzatino alla salentina

Spezzatino alla salentina

4.1 51 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla in quarti
    80 g
  • di carota pelata e a pezzi (2 cm)
    200 g
  • di sedano a pezzi (2 cm)
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di carne di cavallo il filetto a pezzetti (2x4 cm)
    600 g
  • di vino rosso
    50 g
  • di passata di pomodoro
    100 g
  • di pomodori pelati a pezzi
    150 g
  • di alloro fresco
    2 foglie
  • di acqua
    100 g
  • di sale
    12 g
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di peperoncino in polvere (opcjonalnie)
    1 pizzico
  • di pane casereccio tostate q.b.
    fette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 344.2 kcal / 1441.1 kJ
Białko 33.8 g
Tłuszcz 17.1 g
Węglowodany 10.1 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Sód 1298 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...