Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crumble
- 40 g di mandorle pelate
- 100 g di farina di riso
- 40 g di farina di cocco
- 30 g di zucchero di canna grezzo
- 40 g di olio di cocco
- 40 g di olio di oliva
Terminare la preparazione
- 600 g di mele, sbucciate e in quarti
- 600 g di pere Williams, mature, sbucciate e in quarti
-
150
g di lamponi surgelati
lub 150 g di frutti rossi congelati - 30 g di zucchero di canna grezzo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1874 kJ / 447 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 54.3 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Błonnik
- 11.2 g
Alternatywne przepisy
Polpette di quinoa e salmone (senza glutine)
1u. 10min
Farina di grano saraceno (senza glutine)
10 min
Mattonelle di miglio in salsa
45 min
Farina di miglio
10 min
Torta alla crema e albicocche (senza glutine)
1u. 5min
Chips di quinoa e semi di chia
1h
Cous cous di cavolfiore
20 Min
Tortino raw alla barbabietola
1 Std. 25 Min
Pretzel di farro e saraceno
40 Min
Chutney di barbabietola e crema al rafano
50 min.
Barrette di quinoa, chia, banana e mirtilli
1 Std. 20 Min
Frolla di riso e ceci (senza glutine)
1h 50min