Granita di mandorle e caffè con panna
TM6 TM5 TM31

Granita di mandorle e caffè con panna

4.2 (13 ocen)

Składniki

Granita al caffè

  • 200 g di zucchero
  • 300 g di caffè espresso
  • 300 g di acqua

Granita alle mandorle

  • 200 g di zucchero
  • 240 g di mandorle pelate
  • 700 g di cubetti di ghiaccio
  • 1000 g di latte

Terminare la preparazione

  • 400 g di panna (min. 30% di grassi) fredda

Wartości odżywcze
na 1 bicchiere
Kalorie
2627 kJ / 628 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
61 g
Tłuszcz
39 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy