Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Biga
- 100 g di farina tipo 00
- 50 g di acqua tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 850 g di acqua
- 7 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina manitoba
- 250 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 9 g di olio extravergine di oliva
- 3 g di malto d'orzo
- 15 g di menta fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 498 kJ / 119 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Il pane di Altamura
4h
Pane al semolino
4h
Mantovanine
2u. 45min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Panini basilico e pomodori secchi
3h 15min
Pagnotte turche
2h 20 min
Panini alle erbe
3 godz. 5 min
Pani alla segale
2sa 40 dk
Spianata sarda
7 godz. 45 min
Filone di sola semola
2h 50min
Ciabattine veloci
3h 10min