
Urządzenia i Akcesoria
Panini alla menta (di Erica Liverani)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
17 pezzi
Składniki
Biga
-
100 g di farina tipo 00
-
50 g di acqua tiepida
-
1 g di lievito di birra fresco
Impasto
-
850 g di acqua
-
7 g di lievito di birra fresco
-
250 g di farina manitoba
-
250 g di farina tipo 0
-
10 g di sale
-
9 g di olio extravergine di oliva
-
3 g di malto d'orzo
-
15 g di menta fresca
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
119 kcal /
498 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Erica Liverani
10 Przepisów
Włochy
Włochy