Urządzenia i Akcesoria
Panini alla menta (di Erica Liverani)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
17 pezzi
Składniki
Biga
-
100 g di farina tipo 00
-
50 g di acqua tiepida
-
1 g di lievito di birra fresco
Impasto
-
850 g di acqua
-
7 g di lievito di birra fresco
-
250 g di farina manitoba
-
250 g farina tipo 0
-
10 g di sale
-
9 g olio extravergine di oliva
-
3 g di malto d'orzo
-
15 g di menta fresca
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
4 g
Kalorie
498 kJ /
119 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Erica Liverani
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Coppetta all'amarena
11 Std. 40 Min
Spagnola
10 Std. 20 Min
Gelato allo skyr vaniglia e lamponi
10 Std. 15 Min
Pane australiano con burro dolce
45 Min
Panini venostani
3 Std.
Filone saporito
5 Std. 20 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3 Std. 35 Min
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min